XML Sitemaps Generator

Author Topic: xs_crawl_ident not working  (Read 18198 times)

cyberpac

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
xs_crawl_ident not working
« on: June 19, 2007, 10:20:57 AM »
Our web is made in flash, but when Googlebot (and others) index our website we show them the same content but in html. To make a correct sitemap for google and others I need the Sitemap Generator to visit the site as user-agent Googlebot. It should work with 'xs_crawl_ident' , but it isn't functioning for me (either with 'xs_usecurl' on or of).

Please HELP!

Geert

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10621
Re: xs_crawl_ident not working
« Reply #1 on: June 19, 2007, 09:20:19 PM »
Hello,

how does your script determine googlebot? Sitemap Generator appends the following to the string defined in 'xs_crawl_ident' option:
Code: [Select]
(powered by www.xml-sitemaps.com)
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

cyberpac

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: xs_crawl_ident not working
« Reply #2 on: June 19, 2007, 09:30:49 PM »
Just resolved it myself... first I only put googlebot, but now I have put Googlebot/2.X (+http://www.googlebot.com/bot.html) and it works...

BTW does it append that string also with an original license??

Geert

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2