XML Sitemaps Generator

Author Topic: Internet explorer cannot display  (Read 31684 times)

support49

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 43
Internet explorer cannot display
« on: August 26, 2007, 02:58:09 AM »
I've installed the program and the configuration file saves, but when I click the crawl tab and try to run the crawl I get this error in a box on the page:

Internet Explorer cannot display the webpage
   
   Most likely causes:
You are not connected to the Internet.
The website is encountering problems.
There might be a typing error in the address.
 
   What you can try:
     Diagnose Connection Problems 
 
     More information
 
Any thoughts???

Thanks,

Lawrence

support49

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 43
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #1 on: August 26, 2007, 11:45:22 AM »
It does seem to be crawling some of the pages. When I return to the crawl page after I get this message, there's a checkbox that says that at least some of the pages have been crawled asking if I want to continue with that session. However, it continues to time out.

I see this message: Please wait. Sitemap generation in progress...

but no progress indicators, just a blank white box, then the error in the previous post appears in the box.

Here are my current php settings:

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
; Resource Limits ;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

max_execution_time = 900
max_input_time = 500
memory_limit = 32M
« Last Edit: August 26, 2007, 12:07:41 PM by support49 »

support49

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 43
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #2 on: August 26, 2007, 02:06:14 PM »
I find this in the log file:

26-Aug-2007 07:42:28] PHP Warning:  fopen(/home/ihsrea5/public_html/generator/data/crawl_state.log) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: Permission denied in /home/ihsrea5/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) : eval()'d code on line 24
[26-Aug-2007 07:42:28] PHP Warning:  fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/ihsrea5/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) : eval()'d code on line 25
[26-Aug-2007 07:42:28] PHP Warning:  fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/ihsrea5/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) : eval()'d code on line 26
[26-Aug-2007 07:42:29] PHP Warning:  fopen(/home/ihsrea5/public_html/generator/data/crawl_dump.log) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: Permission denied in /home/ihsrea5/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) : eval()'d code on line 24
[26-Aug-2007 07:42:29] PHP Warning:  fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/ihsrea5/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) : eval()'d code on line 25
[26-Aug-2007 07:42:29] PHP Warning:  fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/ihsrea5/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) : eval()'d code on line 26

« Last Edit: August 26, 2007, 02:15:38 PM by support49 »

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10622
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #3 on: August 26, 2007, 02:46:20 PM »
Hello,

make sure that you have set 0777 permissions for generator/data/ folder.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

support49

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 43
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #4 on: August 26, 2007, 05:33:54 PM »
Yes that was previously done. Anything else?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10622
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #5 on: August 26, 2007, 08:29:17 PM »
Hello,

replied to your email.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

support49

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 43
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #6 on: August 27, 2007, 12:33:57 AM »
Yes, I've changed the max_execution_time setting to 10000 with the same result as my original post.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10622
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #7 on: August 27, 2007, 06:23:04 PM »
Replied via email again earlier today.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

email9

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 1
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #8 on: August 27, 2007, 08:03:15 PM »
XADMIN:

Hello,
I have the same problem. Can you tell me how to solve...

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10622
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #9 on: August 27, 2007, 09:26:09 PM »
Hello,

replied to your private message.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

support49

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 43
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #10 on: August 28, 2007, 04:44:11 PM »
Got pretty far along with the indexing of pages by running from the SSH command line, then the script stopped and now when I try to run it I get:

FATAL:  erealloc():  Unable to allocate 79691776 bytes

What should I do?

support49

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 43
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #11 on: August 28, 2007, 07:17:58 PM »
Also, Is there a setting from the command line that allows the script to continue running if I close my SSH connection?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10622
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #12 on: August 28, 2007, 08:36:03 PM »
Hello,

please also increase the memory_limit setting in php configuration.
Quote
Also, Is there a setting from the command line that allows the script to continue running if I close my SSH connection?
Usually you can append "&" to the command line for that, although that may not work in some cases:
Code: [Select]
/usr/bin/php /path/generator/runcrawl.php &
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

support49

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 43
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #13 on: August 29, 2007, 12:43:36 AM »
I had it up to 1024MB.

It looks like when I limited the number of pages it was able to create the html sitemap pages, but now I'm getting this error when it tries to create the xml sitemap file:

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/ihsrea5/publ
ic_html/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 154

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/ihsrea5/publ
ic_html/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 165

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/ihsrea5/publ
ic_html/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 175

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/ihsrea5/publ
ic_html/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 176
<br>Creating HTML sitemap...<script>
top.location = 'index.php?op=view'
</script>
« Last Edit: August 29, 2007, 12:50:36 AM by support49 »

support49

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 43
Re: Internet explorer cannot display
« Reply #14 on: August 29, 2007, 01:42:30 PM »
I've noticed that the configuration says that the sitemap.xml file is not writeable even though its currently set at 777

should the "Current path to Sitemap generator is:" be set to include the 'sitemap.xml' file name with the path or just contain the path. I've tried both ways but still get the error message on the configuration page.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2