XML Sitemaps Generator

Author Topic: Not Indexing Site  (Read 17513 times)

sescorcia

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 4
Not Indexing Site
« on: February 22, 2008, 06:31:29 AM »
Hello, I had no problems loading onto my site.

At first when I did the crawl it would get to around 400 pages and then quit.  So I changed the execution time on the crawler and time out in my php admin.  I also put in my ip address.

The next time I tried it, started outwell, but then i would get a prompt for a download of "index.php" which was blank, and this kept interurpting my files.

I tried again, and the crawl would finish but it would show that there were zero sitemap files.  Help?

[external links are visible to admins only]

sescorcia

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 4
Re: Not Indexing Site
« Reply #1 on: February 22, 2008, 06:59:09 AM »
Ok, I took out the ip address and now it is crawling.

But once again I get hit with the download of index.php and that screws the crawl up?  Ideas?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Not Indexing Site
« Reply #2 on: February 23, 2008, 12:43:02 AM »
Hello,

sitemap has just been created successfully for your site.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

sescorcia

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 4
Re: Not Indexing Site
« Reply #3 on: February 23, 2008, 02:41:29 AM »
Thanks!

Did you do anything different?  Or that I need to do in the future to perform the crawl?  Thanks

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2