XML Sitemaps Generator

Author Topic: It used to work fine, but not any more - very strange problem occuring!  (Read 14789 times)

Webber

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Somehow the sitemap creation is not working properly anymore, it used to work for weeks (manually and through a cron job); all the time it indexed around 210 pages but yesterday when I manually executed XML-sitemap, it suddenly returned 1420 pages (don't have that many); then I manually executed it again and now it only indexes 1 page (the homepage).

I tried re-installing but no good either ...

Any idea what could be going on?

Nothing has changed on the server as far as I know.
« Last Edit: October 09, 2008, 10:55:13 PM by Webber »

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10623
Re: It used to work fine, but not any more - very strange problem occuring!
« Reply #1 on: October 10, 2008, 06:21:59 AM »
Please PM me your generator URL to check the issue.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

Webber

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Re: It used to work fine, but not any more - very strange problem occuring!
« Reply #2 on: October 10, 2008, 07:46:15 AM »
I pm-ed you the specs, did you get it? Somehow I didn't get a confirmation that it was send and the outbox is empty ...

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10623
Re: It used to work fine, but not any more - very strange problem occuring!
« Reply #3 on: October 10, 2008, 08:25:04 AM »
I got your PM (you should enable "Save in outbox" checkbox when sending PM to save it for reference).
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

Webber

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Re: It used to work fine, but not any more - very strange problem occuring!
« Reply #4 on: October 10, 2008, 08:30:17 AM »
OK, please keep me posted

Webber

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Re: It used to work fine, but not any more - very strange problem occuring!
« Reply #5 on: October 11, 2008, 01:26:40 PM »
Any word yet? :)

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10623
Re: It used to work fine, but not any more - very strange problem occuring!
« Reply #6 on: October 11, 2008, 01:32:02 PM »
Hello,

I replied to you yesterday, please check your PM inbox.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

Webber

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Re: It used to work fine, but not any more - very strange problem occuring!
« Reply #7 on: October 11, 2008, 01:46:56 PM »
Sorry, missed that :)

urjsmith

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 1
Re: It used to work fine, but not any more - very strange problem occuring!
« Reply #8 on: November 07, 2008, 05:20:39 PM »
I am having a similar problem.  It use to work fine indexing about 3800 pages.  Now, when xml-sitemap runs it is only indexing the homepage.  Admin, I am going to PM you with my config url so hopefully you can also help me out.

Thank you.

Webber

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Re: It used to work fine, but not any more - very strange problem occuring!
« Reply #9 on: November 07, 2008, 06:16:43 PM »
FWIW

In my case the site involved is a Joomla site which has a module installed to protect it from 'evil' ... this module tagged the XML site map generation as evil and blocked it, so the XML generation stopped at the first page.

Took me a while to find out until I checked the logs to find that the server where the site is on was blocked ... this lead to my discovery.

Don't you love internet?  ::)

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2