Error when running runcrawl.php
« on: December 15, 2008, 01:36:46 AM »
I'm getting the following error when running runcrawl.php.  I have re-installed the software and verified that the file permissions are set correctly (or atleast I think I did it right).


Resuming the last session (last updated: 1970-01-01 00:00:00)<h4>Completed</h4>Total pages indexed: 0PHP Warning:  fopen(/var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/): failed to open stream: Is a directory in /var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 98

Warning: fopen(/var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/): failed to open stream: Is a directory in /var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 98
PHP Warning:  fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 100

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 100
PHP Warning:  fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 184

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 184
PHP Warning:  fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 185

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 185
PHP Warning:  copy(): The first argument to copy() function cannot be a directory in /var/www/html/development/kbucklen/citymelt.com/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 203
Re: Error when running runcrawl.php
« Reply #1 on: December 15, 2008, 02:48:21 PM »
Hello,

make sure that you have correct "Save sitemap to" setting, it should include file name as well, like:
/path/to/public_html/sitemap.xml
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.
Re: Error when running runcrawl.php
« Reply #2 on: December 16, 2008, 01:15:31 AM »
Excellent.  That seemed to have resolved that error.

Now when I run the crawler, it finishes after a few seconds but the crawler doesn't seem to index any pages on the site.  Perhaps there is something wrong with my configuration file.  You can find the configuration file at http://www.citymelt.com/generator.
Re: Error when running runcrawl.php
« Reply #3 on: December 16, 2008, 07:51:31 PM »
Looks like all your pages are excluded with robots.txt file, you should remove this:
Code: [Select]
User-agent: *
Disallow: /
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.
Re: Error when running runcrawl.php
« Reply #4 on: December 17, 2008, 04:05:16 AM »
Thank you very much