XML Sitemaps Generator

Author Topic: Folder ownership permissions  (Read 10457 times)

mrmckeen

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 5
Folder ownership permissions
« on: July 13, 2009, 06:47:21 PM »
My sitemap was running fine (cron) every evening and then I changed folder permissions on the site (which also changed the permissions on the "generator" folder and now it will  not run completely.  I want to confirm that the folder ownership permissions need to match the cron permssions or I assume it will not run properly.

Thanks!

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10621
Re: Folder ownership permissions
« Reply #1 on: July 13, 2009, 08:38:46 PM »
Hello,

what exactly is happening - do you get any error message from sitemap generator?
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

mrmckeen

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 5
Re: Folder ownership permissions
« Reply #2 on: July 15, 2009, 08:41:38 AM »
sorry for the delay in answering, I've been traveling.  No errors in the error_log at all.  What happens is that it appears to begin running then just stops.  I can restart and then at some point it just stops again.  This all started happening once I changed the ownership for the directories.   :-[

May I PM you some additional specific information if you think that will help you trouble shoot this?

Thanks for the reply!!!

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10621
Re: Folder ownership permissions
« Reply #3 on: July 16, 2009, 12:48:10 AM »
Yes, please send me a PM.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

mrmckeen

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 5
Re: Folder ownership permissions
« Reply #4 on: July 16, 2009, 11:34:23 AM »
I have it working now ... I changed the permissions to something I believed would work and also made a couple of other changes in the config file.  Thanks for offering to help!  Have a good one!

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2