XML Sitemaps Generator

Author Topic: Sitemap 404 error  (Read 9263 times)

cuysan

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 9
Sitemap 404 error
« on: May 10, 2011, 08:37:31 PM »
We currently use your software on our website and have referred a few others. One of the referrals is having some 404 errors with the data feed. Their host pointed them towards the url's including the & for the ampersands. I am aware that amp; is the proper code for using an ampersand in html.

She is an XML Sitemap customer also. An example of one of her feed links is:

[external links are visible to admins only]

Question, is there a configuration setting to not use the amp; in the feed? For some reason, Firefox and I.E. browsers are not finding the url. Until the amp; are removed.

Doesn't make sense to me. My website is valid XHTML Strict and I know the importance of proper coding (&). But her host is telling her to get rid of the amp;. Is it possible with this program?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10621
Re: Sitemap 404 error
« Reply #1 on: May 11, 2011, 11:00:11 AM »
Hello,

although sitemap generator uses & in created xml sitemap file, google will follow the link with "&" instead, so there should be no issues with that - the pages will still be indexed fine.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

cuysan

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 9
Re: Sitemap 404 error
« Reply #2 on: May 11, 2011, 11:07:48 AM »
Thanks,

I instructed the person to discuss it further with their host. For some reason the host is telling her to get rid of the amp;. I told her it needs to be there for valid html and browsers recognize & as only &. Her host tried pasting a url into the browser and it returns "item not found". No idea what he's trying to do?

Thanks again for your confirmation.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2