XML Sitemaps Generator

Author Topic: Crawling doesn't work  (Read 6747 times)

writetome

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Crawling doesn't work
« on: January 30, 2013, 03:48:12 AM »
I have bought the Standalone XML Sitemap Generator and followed the Step-By-Step Installation Guide carefully, but when i finished the installation and started with my sitemap crawling at my [external links are visible to admins only]. It seem that it didn't work for me as when i Clicked the button "run" at the crawling tab, it went back to the Configuration tab. Moreover, i tried to make some changes at Configuration field and saved but it didn't save my changes, either.
Could anyone please help and let me know i may do something wrong.

Thank you in advance!

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Crawling doesn't work
« Reply #1 on: January 30, 2013, 12:48:26 PM »
Hello,

replied to your email.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

corposflex

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 1
Re: Crawling doesn't work
« Reply #2 on: February 10, 2013, 05:22:54 PM »
It doesnīt work for me either. It keeps stopping. I'm forced to resume all the time. Donīt know what to do...

writetome

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: Crawling doesn't work
« Reply #3 on: February 11, 2013, 02:18:48 AM »
With the help from admin, i had it done. I just paste his solution here, hope it helps you: "try to create a file named .htaccess in generator folder with one line:
RewriteEngine off"

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2