XML Sitemaps Generator

Author Topic: Not working for my site-please help  (Read 22803 times)

bobg

  • Approved member
  • *
  • Posts: 1
Not working for my site-please help
« on: May 10, 2007, 07:37:27 AM »
I am not very technically savy so I am sure there is probably some simple reason why I can not seem to generate a site map using your tool. 

I tried 2 times to generate a sie map for [external links are visible to admins only]

The first time the results said I was successful but all I got back was the following junk:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
- <urlset xmlns="[external links are visible to admins only]" xmlns:xsi="[external links are visible to admins only]" xsi:schemaLocation="[external links are visible to admins only] [external links are visible to admins only]">
- <url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  </url>
  </urlset>

The next time I tried I got an error that said:
There was an error while the URL specified: [external links are visible to admins only]

Please help.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Not working for my site-please help
« Reply #1 on: May 11, 2007, 09:39:49 PM »
Hello,

it has found 11 pages for your site: http://www.xml-sitemaps.com/details-regencyteak.com.html
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2