XML Sitemaps Generator

Author Topic: Progress doesn't show when running crawl manually  (Read 29492 times)

mark1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 7
Progress doesn't show when running crawl manually
« on: November 22, 2005, 05:43:05 PM »
When I run a crawl in the foreground I get no progress updates. I first ran the online crawl and saw updates with # of pages scanned, time left, etc., but when running the standalone, I see nothing; however, the crawl does eventually finish.

This is running through localhost on an iMac G5, 10.3.

Any ideas?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Progress doesn't show when running crawl manually
« Reply #1 on: November 22, 2005, 05:51:41 PM »
Hi,

when the crawler is running in background, the "Crawling" page shows the current progress of the script, but does NOT update it. You should refresh the page to see new progress details.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

mark1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 7
Re: Progress doesn't show when running crawl manually
« Reply #2 on: November 22, 2005, 06:24:53 PM »
I am not receiving any progress when the crawl is running in the foreground.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Progress doesn't show when running crawl manually
« Reply #3 on: November 22, 2005, 10:42:32 PM »
Please use "refresh page" option to update the progress info.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

mark1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 7
Re: Progress doesn't show when running crawl manually
« Reply #4 on: November 22, 2005, 11:57:33 PM »
Okay, I'm not finding a "refresh page" option. I've look at the configuration page, in the config.inc.php, and to see if there was an option when I started a crawl. I have a feeling I'm about to feel really stupid here.... ???

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Progress doesn't show when running crawl manually
« Reply #5 on: November 23, 2005, 07:47:19 PM »
I mean the "Reload page" button in your browser.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

lucasbodek

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 1
Re: Progress doesn't show when running crawl manually
« Reply #6 on: October 27, 2008, 09:30:59 PM »
i have the same problem too... demo  generator refreach automaticly but in my computer isn't ? where is the problem ?
« Last Edit: October 27, 2008, 09:32:32 PM by lucasbodek »

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Progress doesn't show when running crawl manually
« Reply #7 on: October 27, 2008, 11:49:50 PM »
Hello,

replied to your email.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2