I have this problem:
The script start to run and i get this message :
Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/www/*************.gr/generator/pages/class.grab.inc.php(2) : eval()'d code on line 8
Then after 2 min stop to:
Links depth: 7
Pages added to sitemap: 1562

not new xml genarated

When i have instaled for the first time a sitemap.xml was generated , but now not!

I have talk with my server support and they canot change max_execution_time setting , because this will overload the servers...:( is there any other solution ?

plz help


« Last Edit: November 05, 2007, 01:56:30 PM by fskilkis »
Re: Problem...script start to run but then stop and not xml generated
« Reply #1 on: November 05, 2007, 05:05:43 PM »
Hello,

That is only a warning message and I think there is another issue in your case. Please let me know your generator URL in private message.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.
Re: Problem...script start to run but then stop and not xml generated
« Reply #2 on: November 05, 2007, 09:17:09 PM »
You have PM plz check! ;) seems something like timeout during the process , stops always ~ 1850 pages Links depth 7
Re: Problem...script start to run but then stop and not xml generated
« Reply #3 on: November 06, 2007, 02:50:11 PM »
The script cant resume always stop to ~ 1850 pages Links depth 7 . Please help ! PM ok to you
Re: Problem...script start to run but then stop and not xml generated
« Reply #4 on: November 07, 2007, 12:28:41 AM »
Hello,

replied to your PM, sitemap has been created successfully.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.