XML Sitemaps Generator

Author Topic: Problem with running sitemap  (Read 16267 times)

magiquebullies

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 4
Problem with running sitemap
« on: February 16, 2008, 11:08:17 PM »
The first couple of times I crawled my site everything went fine.. this last time I crawled it I got all of these warnings.. nothing has been changed

<html>
<head>
<title>XML Sitemaps - Generation</title>
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=iso-8859-15"
 />
<link rel=stylesheet type="text/css" href="pages/style.css">
</head>
<body>
Resuming the last session (last updated: 1969-12-31 19:00:00)
Warning:
 fopen(/home/helpfind/public_html/generator/data/crawl_state.log): failed to open stream: Permission denied in
 /home/helpfind/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) : eval()'d code on line 32

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in
 /home/helpfind/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) :
 eval()'d code on line 33

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in
 /home/helpfind/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) :
 eval()'d code on line 34
1 | 7 | 29.6 | 0:03 | 0:25 | 1 | 471.1 Kb | 1 | 0 | 471

Warning:
 fopen(/home/helpfind/public_html/generator/data/crawl_state.log): failed to open stream: Permission denied in
 /home/helpfind/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) : eval()'d code on line 32

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in
 /home/helpfind/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) :
 eval()'d code on line 33

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in
 /home/helpfind/public_html/generator/pages/class.utils.inc.php(2) :
 eval()'d code on line 34
20 | 66 | 867.0 | 0:08 | 0:28 | 2 | 638.3 Kb | 16 | 438 | 167

Warning:

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Problem with running sitemap
« Reply #1 on: February 17, 2008, 08:14:18 PM »
Hello,

make sure that you have 0777 permissions set for generator/data/ folder AND 0666 permissions for all *files* inside generator/data/ folder.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

sales315

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: Problem with running sitemap
« Reply #2 on: February 17, 2008, 09:02:27 PM »
This same thing  has happened to m.

Wierd that this didn't come up in the manual crawl after install.

Plus, the install pdf does not say anything about setting permissions for files in the data folder......

Should fix that.

sales315

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: Problem with running sitemap
« Reply #3 on: February 17, 2008, 09:26:40 PM »
Now I am getting a FileOp error and cannot change the permission on files in the data folder

I have tried changing the permission both from cpanel and my FTP and these files are refusing to be changed...what is that about?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Problem with running sitemap
« Reply #4 on: February 18, 2008, 08:05:32 PM »
Please try to remove all files from data/ folder and re-generate sitemap in this case.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2