Installation problem
« on: April 20, 2008, 09:53:04 AM »
Hi,
I have installed the Sitemap generator according to the instruction. Set all the permissions as described etc but when I go in to the browser to access the sitemap (in my case "http://volvoamazonpictures.se/generator" ) I just get this message (please see screenshot)
http://www.volvoamazonpictures.se/images/generator.jpg

Thankful for any help
karl eric
Re: Installation problem
« Reply #1 on: April 20, 2008, 10:39:59 AM »
I noticed that external links don't work in this forum. The message I get is "This is a application/x-httpd-php" file what shall firefox do with it" and then I get the option to open with different programs

karl eric
Re: Installation problem
« Reply #2 on: April 20, 2008, 11:08:20 AM »
Hello,

please make sure that your server supports PHP language (which is required).
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.
Re: Installation problem
« Reply #3 on: April 20, 2008, 02:30:04 PM »
Yes, you are right, that is the problem
Installation problem, one step forward
« Reply #4 on: April 20, 2008, 05:01:36 PM »
I have added "AddType program/x-php php" "Action program/x-php /cgi-bin2/php4" in the .htaccess file. It took me one step forward. I can now open the configuration file, but when I click on crawling nothing happen. Do I need to add anything more in the htaccess file to get it running?
Re: Installation problem
« Reply #5 on: April 20, 2008, 06:53:03 PM »
Could you please PM me a link to phpinfo() page on your site?
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.
Re: Installation problem
« Reply #6 on: April 20, 2008, 07:53:15 PM »
I have sent you a PM . Please let me know if you need more info
many thanks
karl eric