XML Sitemaps Generator

Author Topic: Installation Problems  (Read 19145 times)

krittleb

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Installation Problems
« on: May 02, 2008, 09:06:58 PM »
I am a complete greenie, but think that I have everything installed in the right folders. I followed the instructions exactly, but when I type in my URL with the word "generator" behind it, it gives me this message:

The website declined to show this webpage
 HTTP 403 
   Most likely causes:
This website requires you to log in.
 
Now I am royally stuck! Can someone give me any insight here??

Thanks

Kristi
 

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Installation Problems
« Reply #1 on: May 02, 2008, 09:40:47 PM »
Possibly you have defined permissions incorrectly, didn't you set permissions yet?
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

krittleb

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: Installation Problems
« Reply #2 on: May 02, 2008, 10:28:03 PM »
I think what you are talking about is where you change the "data" folder to 777 instead of 666. If so, this could be my problem as every time I change it, it immediately changes it right back to 666. Is there something I need to do to let it change it to 777 and keep the setting?

Kristi

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Installation Problems
« Reply #3 on: May 03, 2008, 08:34:57 PM »
Do you change it via FTP? Permissions should stay after you define them. Can you ask your host whether they have a special way to define permissions?
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2