XML Sitemaps Generator

Author Topic: Can't get it to crawl on Red Hat  (Read 15395 times)

sales411

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Can't get it to crawl on Red Hat
« on: June 12, 2008, 12:53:13 PM »
Hi there,

I've just bought and installed the Standalone sitemap generator.

Its installed fine but I cannot get it to crawl my site, I'm sure all the permissions are set properly but this is all I get: (very quickly before it redicts back to config page)

[external links are visible to admins only] <--see there for the exact page I see.

Hope you can help,

Cheers.

Dan.

PS: It's a LINUX RED HAT ENTERPRISE SERVER running APACHE.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10621
Re: Can't get it to crawl on Red Hat
« Reply #1 on: June 12, 2008, 10:34:41 PM »
Hello,

please try to enter your server's IP address in advanced settings section.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

sales411

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: Can't get it to crawl on Red Hat
« Reply #2 on: June 13, 2008, 08:37:23 AM »
Hi there,

I have tried that, before doing that I got a different error which said this in the header of config.php after trying:

[external links are visible to admins only]

so it's changed to a different error, any ideas?

Thanks for the help,

Dan

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10621
Re: Can't get it to crawl on Red Hat
« Reply #3 on: June 13, 2008, 10:39:50 PM »
Please PM me your generator URL so that I can check it.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2