XML Sitemaps Generator

Author Topic: Not working, at all.  (Read 15193 times)

ali_1002

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 1
Not working, at all.
« on: June 16, 2008, 12:43:45 PM »
My sitemap generator is not working correctly and the person I'm contacting can't, or doesn't want to fix it.

[external links are visible to admins only]
The starting url: [external links are visible to admins only]

I tested it through the one I bought.
The urls crawled are 153 (I have more than 20,000 pages). They're all crawled as "[external links are visible to admins only]index.php/ff/" which is not the correct url. The script seems to be doing something weird to the database. I don't know why it's crawling the 153 pages in THAT format (and why only 153).

To see if there was nothing wrong with the script, I tested the free sitemap generator.

The starting url: [external links are visible to admins only]
The urls crawled are 500 (it's maximum limit) and all of them work.

I keep telling this to the person who sent me the installation confirmation and He doesn't know what I'm talking about.

Can anyone help me fix this?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Not working, at all.
« Reply #1 on: June 16, 2008, 04:37:07 PM »
Replied to your email, looking forward to hearing from you.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2