Re: Crawl doesn't start
« Reply #1 on: May 25, 2006, 03:07:48 PM »
Hello,

this redirection means your server configuration doesn't allow scripts to perform network connection to the specified domain. This happens sometimes when some kind of firewall is installed at the host.
You may want to contact your hosting support to resolve this server configuration issue.

Let me know if you have further questions.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.
Re: Crawl doesn't start
« Reply #2 on: May 25, 2006, 03:36:21 PM »
Hmmm, that's strange... I own the server (but I'm not the systemmanager though).

I'm running so many scripts and extraordinary things that you should think a script like this would work... could you be more specific (technicaly) about what exactly should be changed on the server?

Thanks for your reply!
Re: Crawl doesn't start
« Reply #3 on: May 26, 2006, 10:42:28 AM »
Just contacted the provider, but no firewall whatsoever is installed on the server.

Could somebody please help me, I really want to make this happen (it's really too bad I don't get a clear error message which I can work with)
Re: Crawl doesn't start
« Reply #4 on: May 26, 2006, 09:00:21 PM »
Hello,

I've sent you a Private Message for more details.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.