XML Sitemaps Generator

Author Topic: My XML Sitemaps works fine! just 1 Issue...  (Read 12880 times)

donaciones1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
My XML Sitemaps works fine! just 1 Issue...
« on: March 27, 2009, 04:03:05 AM »
My Sitemap is almost complete, time left: 0:11

It just freeze. It won't continue anymore.

Help, to finish my sitemap.

CRAWLING DATA:

Links depth: 6
Current page: search/audios/a/2/pre
Pages added to sitemap: 90391
Pages scanned: 90540 (2,952,343.7 KB)
Pages left: 19 (+ 64604 queued for the next depth level)
Time passed: 884:58
Time left: 0:11
Memory usage: 107,028.4 Kb
Resuming the last session (last updated: 2009-03-27 02:59:39)

Thanks
Kervin Frometa


« Last Edit: March 27, 2009, 04:15:04 AM by donaciones1 »

donaciones1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Re: My XML Sitemaps works fine! just 1 Issue...
« Reply #1 on: March 27, 2009, 08:30:12 PM »
My new Sitemap Report:


I need a FIX:


Links depth: 6
Current page: search/videos/a/52/HO
Pages added to sitemap: 90533
Pages scanned: 90680 (2,955,090.2 KB)
Pages left: 1 (+ 64486 queued for the next depth level)
Time passed: 888:14
Time left: 0:00
Memory usage: 93,265.4 Kb
Resuming the last session (last updated: 2009-03-27 20:21:11)


Sitemap is not done complete.  It just stay there.......waiting and waiting...!

HELP!!!

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: My XML Sitemaps works fine! just 1 Issue...
« Reply #2 on: March 27, 2009, 09:42:26 PM »
Hello,

looks like crawling settings should be optimized to match your website structure, please PM me your generator url/login.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2