XML Sitemaps Generator

Author Topic: Worked well, then only one page on sitemap  (Read 12801 times)

lunamoon

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Worked well, then only one page on sitemap
« on: April 25, 2009, 02:41:47 PM »
Hi all,
Today, I installed xml-sitemap on a new site , it worked well a few moments. I changed some parameters, and then only one page on sitemap.
During 6 hours (!) ,  I tried to retrieve parameters. Always 1 page in sitemap.

Putted 2.9 generator, the same unique page on sitemap appears.

Chmod are ok , www are ok. everything seems  ok, but just only index page  on sitemap.
 I have others sites with generators on same server, generator work well on other sites.
On free online generator, works well with lot of pages !
hat can I do ?
Thanks for help

Alain

EDIT: Seems working better if sitemap stay  inside data folder.

« Last Edit: April 25, 2009, 02:54:59 PM by lunamoon »

lunamoon

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Re: Worked well, then only one page on sitemap
« Reply #1 on: April 25, 2009, 04:29:45 PM »
Got about 5000 pages, 200 by 200, because stopped ( execution time ?) , an go  again in crawling page to continue. But, after 5000 pages and 3 hours, just  forgot to clic "continues sitemap" box and clic simply on "run"  and by default all 5000 pages sitemap are cleared without warning to begin a new sitemap  !!!.

And now, when I try to do sitemap again  -same parameters -, only one page on sitemap !!!!

Help me !

Regards

Alain
« Last Edit: April 25, 2009, 04:54:19 PM by lunamoon »

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Worked well, then only one page on sitemap
« Reply #2 on: April 28, 2009, 04:45:40 PM »
Hello,

please PM me your generator URL to check that.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2