t_a

*
  • *
  • 13
Loop / wordpress problem
« on: June 10, 2009, 06:37:39 PM »
It appears as if there is a problem with Wordpress and XML crawling.

Example:
Links depth: 57
Current page: blogg/generelt/pass-opp-for-norsk-internett-register/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/blogg/generelt/webhuset-
etc etc etc ... it's ongoing......

The example blog post in question is here: http://www.webhuset.no/blogg/generelt/webhuset-pa-twitter/

I have null in the exclusion list.

Am I missing something?
Re: Loop / wordpress problem
« Reply #1 on: June 11, 2009, 12:50:54 AM »
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

t_a

*
  • *
  • 13
Re: Loop / wordpress problem
« Reply #2 on: June 11, 2009, 06:44:34 AM »
Thank you.

That did the trick ;)

XML also found 1 broken link, and when checking this, this was the link that caused the loop. I hade forgot to start the link with a '/'.

Thanks again. GREAT SOFTWARE!
« Last Edit: June 11, 2009, 06:54:19 AM by t_a »