XML Sitemaps Generator

Author Topic: Urgent huge bug!  (Read 18174 times)

Robert_Readman

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 34
Urgent huge bug!
« on: June 15, 2009, 01:10:10 PM »
I have redownloaded and reinstalled just to make sure.

The generator runs fine looks like it has run fine but when visiting the sitemap.xml
XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </url>.

Google webmaster tools says that there are no links in the sitemap.

When i opened it in a text viewer such as scite the </url> tag is missing on the end of all the links.

Can anyone confirm?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10622
Re: Urgent huge bug!
« Reply #1 on: June 15, 2009, 02:42:04 PM »
Hello,

did you download it today or that was an older package? A similar issue has been corrected a few days ago.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

Robert_Readman

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 34
Re: Urgent huge bug!
« Reply #2 on: June 15, 2009, 02:43:49 PM »
Okay I will redownload and reinstall again and let you know.

Robert_Readman

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 34
Re: Urgent huge bug!
« Reply #3 on: June 15, 2009, 03:00:00 PM »
In /pages/mods/sitemap_xml_tmp.xml
I changed the following from...
Code: [external links are visible to admins only]
%URLS_LIST_FROM%
  <url>
       <loc><TVAR URL></loc><TIF PRIORITY>
       <lastmod><TVAR LASTMOD></lastmod></TIF> 
       <changefreq><TVAR PERIOD></changefreq></TIF><TIF LASTMOD>
       <priority><TVAR PRIORITY></priority></TIF><TIF PERIOD>
  </url>%URLS_LIST_TO%

to...
Code: [external links are visible to admins only]
%URLS_LIST_FROM%
  <url>
       <loc><TVAR URL></loc><TIF LASTMOD>
       <lastmod><TVAR LASTMOD></lastmod></TIF><TIF PERIOD>
       <changefreq><TVAR PERIOD></changefreq></TIF><TIF PRIORITY>
       <priority><TVAR PRIORITY></priority></TIF>
  </url>%URLS_LIST_TO%

That fixed it, Thanks for your help!  ;D

DistributionEagles

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 5
Re: Urgent huge bug!
« Reply #4 on: June 15, 2009, 08:56:26 PM »
I have the Same Issues with the New Version, Same Changelog of 5/19 has not been updated, Downloaded again today, Still Same Problem, This needs to be fixed and send a new download link for the fixed version as the original I have downloads the Ver 3 Changelog 5/19. same Issue Never Fixed Yet.

This Needs Priorty Attention. The old version Worked Perfectly for me Before the Update

Been Using this program for a couple of months and only have the same google problem with this new version

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10622
Re: Urgent huge bug!
« Reply #5 on: June 15, 2009, 09:45:18 PM »
Please try to remove files from generator/pages/ folder, then download generator package using the sam link and upload it.
If that doesn't help, please PM me your generator URL.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

DistributionEagles

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 5
Re: Urgent huge bug!
« Reply #6 on: June 15, 2009, 10:50:18 PM »
Completely removed the program and all cache files. Re installed from fresh Download. all permission were set as per install instructions ( Had Older version worked with no problem) Still same Issue.
please Email me for info to check the problem please: Google says they come up as error. also tried both regular and .gz havig exact same problems.
[external links are visible to admins only]

Robert_Readman

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 34
Re: Urgent huge bug!
« Reply #7 on: June 16, 2009, 07:23:13 AM »
Try manually edit generator/pages/mods/sitemap_xml_tmp.xml to what I put in the second code box. That should resolve the issue. Worked for me as I did not want to resetup my configuration.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10622
Re: Urgent huge bug!
« Reply #8 on: June 16, 2009, 05:09:41 PM »
Your sitemap looks ok now, try to remove it from webmaster account and resubmit it.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

DistributionEagles

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 5
Re: Urgent huge bug!
« Reply #9 on: June 16, 2009, 06:06:32 PM »
Working Now, Thank You, However in  ror.xml  Google says warning Line 11 Incorrect Namespace, How can I fix This Problem?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10622
Re: Urgent huge bug!
« Reply #10 on: June 16, 2009, 10:24:04 PM »
Hello,

you should only submit sitemap.xml to Google, not ror.xml.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

DistributionEagles

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 5
Re: Urgent huge bug!
« Reply #11 on: June 17, 2009, 06:31:12 PM »
Why Not?  Its been accepted by Google in the old generator. We have RSS Generators. This program has a defect in Line 11 as follows:
 Line 11 Incorrect namespace Parent Tag item
Your Sitemap or Sitemap index file doesn't properly declare the namespace.

You may Provide a Detailed Explanation as to why ROR should not be used when the site generates RSS Feeds or you can provide a fix to the programming Era.You may Email me:  [external links are visible to admins only]

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2