Sitemap not submitting to google?
« on: July 01, 2009, 04:15:11 AM »
I am using wordpress and used a google wordpress theme but when i went to submit it to google it says its an unsupported format.

I then went tothe sitemap generator here and that didnt work either.

[ External links are visible to forum administrators only ]

If it does help the website is [ External links are visible to forum administrators only ]
if you type in [ External links are visible to forum administrators only ] etc for any page it takes you too the [ External links are visible to forum administrators only ]

Could anyone have a look for me?
Thanks
Re: Sitemap not submitting to google?
« Reply #1 on: July 01, 2009, 04:23:44 AM »
k someone told me to change this so i did.
and it still didnt work.

Try changing the urlset tag to:

<urlset xmlns="[ External links are visible to forum administrators only ]" xmlns:xsi="[ External links are visible to forum administrators only ]" xsi:schemaLocation="[ External links are visible to forum administrators only ] [ External links are visible to forum administrators only ]">
Re: Sitemap not submitting to google?
« Reply #2 on: July 03, 2009, 06:36:16 AM »
Looks like y ou have a wordpress plugin that overwites your sitemap, try to disable that plugin, regenerate sitemap with xml-sitemaps.com and put it on your site.
Oleg Ignatiuk
https://www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.