issues with generation
« on: July 05, 2006, 11:24:08 AM »
Installed the script to its own sub dir

chmod to

# config.inc.php - 0666 (rw-rw-rw-)
# data/ folder - 0777 (rwxrwxrwx)
# /path/to/your/sitemap.xml - 0666 (rw-rw-rw-)

Ran index.php and it has picked up the correct confs
Go to save then run the tool

We get this

Request date:
5 July 2006, 22:07
Processing time:
7.51s
Pages indexed:
0
Sitemap files:
0
Pages size:
0.00Mb

Broken links
1 broken links found!
View the list.

The broken link gives is our domain twice?

http://www.domain.com//http://www.domain.com/


Hence we can create a map???
Re: issues with generation
« Reply #1 on: July 05, 2006, 11:50:26 AM »
Further checking produces this error

Links depth: 1
Current page:
Pages added to sitemap: 0
Pages scanned: 1 (0.0 Kb)
Pages left: 0 (+ 0 queued for the next depth level)
Time passed: 0:07
Time left: 0:00
Memory usage: -
Completed
Total pages indexed: 0
Calculating changelog...
Creating HTML sitemap...
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/domain/public_html/google-sitemap-generator/pages/class.html-creator.inc.php on line 58

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/domain/public_html/google-sitemap-generator/pages/class.html-creator.inc.php on line 60

Quickly flashes by and will not create the sitemap
Re: issues with generation
« Reply #2 on: July 05, 2006, 05:15:59 PM »
We are receiving exactly the same thing...

Brocken link shows domain twice
Re: issues with generation
« Reply #3 on: July 05, 2006, 11:39:38 PM »
Hello,

I'm sorry for inconvenience, there was a bug in the version updated yesterday. The problem is fixed now, please get the new version using the same download link.

for reference: http://www.xml-sitemaps.com/forum/index.php/topic,322.html
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.