XML Sitemaps Generator

Author Topic: 404 error (new installation)  (Read 9544 times)

ivan999

  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
404 error (new installation)
« on: March 16, 2010, 10:46:35 AM »
Hi,

A newbie problem I am sure.

When I go to mysite/generator, I get a 404 error.
If I rename index.php, I can see all the files in the generator directory, but if I click in index_old.php (the renamed index file), I get the same 404 error!!

Followed the instructions, unziped, uploaded, all okay.

Created ror.xml and sitemap.xml and set permission to 666, no problem ...

I can see all the files in my browser, I can even open the howto-install guide in my browser ... it is just index.php (index_old.php now!) that gives me a 404!

Any help would be great!

I have temporarily gone back to the free sitemap file ... :-(

Thanks for any pointers,

Cheers

Ivan

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: 404 error (new installation)
« Reply #1 on: March 16, 2010, 01:01:16 PM »
Hello,

It looks like your host doesn't support PHP language though (which is required). Please check that with your hosting support?
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

ivan999

  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: 404 error (new installation)
« Reply #2 on: March 16, 2010, 08:05:24 PM »
Hi - thank you for the reply.

my site does support PHP, I run an SMF as an example and many PHP scripts.

Here is the URL:

[external links are visible to admins only]

and the sitemap installation:

[external links are visible to admins only]

This directory has the index file renamed ...

I can also send you the . htaccess file if you like (from root)
I even made a one line simple . htaccess for the generator directory with "RewriteEngine off" as the only line.

Cheers

Ivan


ivan999

  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: 404 error (new installation)
« Reply #3 on: March 16, 2010, 11:30:48 PM »
I logged a job with my host ... they say they changed nothing ... but now it is working!

Happy and tested - thank you   :)

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2