XML Sitemaps Generator

Author Topic: Crawler returns to config page immediately  (Read 8869 times)

info1263

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Crawler returns to config page immediately
« on: May 01, 2010, 06:42:58 PM »
When I try and run the crawler manually a white page with some text is displayed and then immediately overlaid with the config page... so fast I can't read the text.

I have configured the site and set sitemap.xml and ror.xml in root to 666 permissions. data folder has 777 permissions (shared hosting windows server so had to get tech support admin to do it for me).

Any suggestions on how to diagnose this?

Thanks!

addendum: just spotted this on the redirected url
[external links are visible to admins only]
« Last Edit: May 01, 2010, 06:56:57 PM by info1263 »

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Crawler returns to config page immediately
« Reply #1 on: May 03, 2010, 08:50:40 PM »
Hello,

please let me know your generator URL/login in private message to check this.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

info1263

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: Crawler returns to config page immediately
« Reply #2 on: May 05, 2010, 04:35:44 PM »
Hi Oleg, just wondered if you got our private email with generator URL?

Thanks!

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Crawler returns to config page immediately
« Reply #3 on: May 05, 2010, 09:17:47 PM »
Yes, replied to you yesterday:
Quote
there was an extra slash character in domain name, I've corrected that.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

info1263

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: Crawler returns to config page immediately
« Reply #4 on: May 06, 2010, 03:24:23 PM »
thanks Oleg, it's working fine now. I thought I was using the URL/path defaults and was a bit confused by the mixed forward/backward slashes.

Thanks for your help!


pete4

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: Crawler returns to config page immediately
« Reply #5 on: June 18, 2010, 02:10:05 PM »
I'm having this same problem, in my case the config page has a URL of:
[external links are visible to admins only]

So the errmsg, when url-decoded, looks like:
There was an error while retrieving the URL specified: [external links are visible to admins only]
Error message: Error opening socket to [external links are visible to admins only]
HTTP headers follow:

HTTP output:

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Crawler returns to config page immediately
« Reply #6 on: June 19, 2010, 09:11:49 AM »
Hello,

please let me know your generator URL/login in private message to check this.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Crawler returns to config page immediately
« Reply #7 on: June 19, 2010, 09:13:12 AM »
Hello,

I've defined your server IP address in generator configuration and it works now.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2