Generates in 3seconds but no content?
« on: August 29, 2006, 08:18:21 PM »
It generates fast and gets like zero to 3 links or so. there should be thousands... I've tried it in 2 different locations, www.mysite.com/generator and www.mysite.com/index.php. both areas have same result. I've set up all the permissions and it lets me save the config and everything. No errors, confuzing.

I'll PM you (admin) the urls
Re: Generates in 3seconds but no content?
« Reply #1 on: August 31, 2006, 02:53:36 AM »
Hello,

replied to your PM.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.
Re: Generates in 3seconds but no content?
« Reply #2 on: September 06, 2006, 09:48:16 PM »
Hi there, Any chance you could send the same PM to me?

I've been using sitemap for about 5 months without any problems, but on today's crawl, sitemap generated 4 links and quit.  The site has about a 1000 pages so the script is stopping well short.

I upgraded to v2.3 (instructions couldn't be easier, thanks!) and still no change.

Any ideas what I could change to make this script work?
Re: Generates in 3seconds but no content?
« Reply #3 on: September 07, 2006, 03:21:16 AM »
Hello,

please send me your generator instance URL and login in Private Message so that I can check this further.

Thanks!
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.