XML Sitemaps Generator

Author Topic: Error message when starting to crawl  (Read 9704 times)

theside

  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Error message when starting to crawl
« on: November 11, 2010, 09:04:50 PM »
Hi there
Just installed and tried to crawl website, but I get the error message after starting the crawl:

There was an error while retrieving the URL specified: [external links are visible to admins only]


Error message: Error opening socket to [external links are visible to admins only]
HTTP headers follow:

HTTP output:


I have change mysite above to protect identity of the website

I tried to post this under bugs but for some reason there is no link to add a new topic - FRUSTRATING as i spent an awful long time looking for the link... Eventually came into this area and found a post new topic link!

Am very interested in this script so I would appreciate some feedback - i see others have had a similar problem

Look forward to hearing from you

K

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Error message when starting to crawl
« Reply #1 on: November 12, 2010, 12:05:36 AM »
Hello,

please let me know your generator URL/login to check this: http://www.xml-sitemaps.com/contact.html
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

theside

  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: Error message when starting to crawl
« Reply #2 on: November 12, 2010, 05:27:04 PM »
Hi Olag,

Thank you for getting back to me, I have sent you an email

Kind regards
K

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2