XML Sitemaps Generator

Author Topic: problem creating sitemaps with links with ?param extension  (Read 18305 times)

hattie999

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 9
problem creating sitemaps with links with ?param extension
« on: April 12, 2011, 01:36:40 PM »
I am going over a website sorting out their SEO issues, and had finished the site so the next thing to do was to create the sitemaps.

I ran the website through the free xml sitemap generator and it wouldnt index anything with a link as below.

<li><a title="Antique Cuckoo Clocks" href="category.php?param=12|10">Cuckoo Clocks</a></li>

The only way I can get it to work is to take ?param=x|x out, but then it doesnt create the page correctly at category.php.

Any ideas anyone?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: problem creating sitemaps with links with ?param extension
« Reply #1 on: April 12, 2011, 02:03:44 PM »
Hello,

what is the website URL?
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

hattie999

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 9
Re: problem creating sitemaps with links with ?param extension
« Reply #2 on: April 12, 2011, 02:40:20 PM »
Hi there,

Sorry for the delay.

[external links are visible to admins only]

Just so that you know, I didnt build this system, I'm just helping out with their SEO.

Cheers

hattie999

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 9
Re: problem creating sitemaps with links with ?param extension
« Reply #3 on: April 12, 2011, 03:42:19 PM »
Im not sure if it will help either, but there seems to be other links on the page, as below:

<a href="item.php?id=1003">View item...</a>

Which again, arent being picked up.

These are the images that appear in the image rotator on the home page.

They display fine when I look at the source code, but the sitemap generator isnt picking these up either.

This job has been a real fight to be honest, and I wouldn't be supsrised if it was the way it has been created.

But thought its worth checking with you guys too, and hope something can be done.

Cheers
« Last Edit: April 12, 2011, 03:50:19 PM by hattie999 »

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: problem creating sitemaps with links with ?param extension
« Reply #4 on: April 13, 2011, 12:22:46 PM »
Hello,

the issue should be corrected now.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

hattie999

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 9
Re: problem creating sitemaps with links with ?param extension
« Reply #5 on: April 13, 2011, 12:30:54 PM »
Thank you very much,

It worked perfectly.

Thanks again

Lee

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2