XML Sitemaps Generator

Author Topic: Sitemap Generation Fails Citing Broken Link  (Read 7714 times)

minxycat

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Sitemap Generation Fails Citing Broken Link
« on: September 24, 2011, 06:44:41 PM »
Hi,

I have the generator set up OK, however when I run it it generates a no page sitemap and says there's a broken link. This broken link is basically:

[external links are visible to admins only]

This is probably the first link on the page since the logo in the corner points to [external links are visible to admins only], but I don't get why it's adding it to the end rather than seeing it for the same URL it started on?

The configuration is set to index [external links are visible to admins only].

Any ideas what's up?

minxycat

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: Sitemap Generation Fails Citing Broken Link
« Reply #1 on: September 24, 2011, 07:04:32 PM »
Sorry for the false alarm I solved this myself - posting the fix in case anyone else gets it ever. The problem was a canonical tag on the homepage that had a space before the closing speech mark on the URL like this <.... href="thedomainaddress " /> 

Note the extra space before the last ". This caused the error and moving to <.... href="thedomainaddress" /> fixed it.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10621
Re: Sitemap Generation Fails Citing Broken Link
« Reply #2 on: September 27, 2011, 08:16:18 AM »
I'm glad you got it resolved, and thank you for posting the details!
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2