Hello World.

I have a webhosting reseller account and;

Yes I am confused with this one..as three domains having XML Standalone sitemap installed on server show the above error message.  :-[

Yet there are four more that have no issue. :)

I did a screen cast of the issue..see below:

[ External links are visible to forum administrators only ]
« Last Edit: June 29, 2012, 12:47:40 PM by webcashdak »
Hello,

please let me know your generator URL/login in private message to check this.
 I have the same problem.
Hello,
I have the same error. Do you have any issue?
Thanks for the answer
Make sure that you enter the domain correctly in Starting URL. i.e., if your site uses non-www domain, it must be "domain.com", otherwise you should use "[ External links are visible to forum administrators only ]".
Hello,
I did it, but the error remains.

There was an error while retrieving the URL specified: [ External links are visible to forum administrators only ]
HTTP Code:
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
HTTP headers:
date: Thu, 13 Sep 2012 08:28:43 GMT
server: Apache/2.2.X (OVH)
x-powered-by: PHP/5.3.16
cache-control: no-cache
set-cookie: b7b1c3d6ffb24201a8fa788a8c16f71e=dmh6pghui4uove7nmbidmi6m30; path=/
location: [ External links are visible to forum administrators only ]
vary: Accept-Encoding
content-encoding: gzip
content-length: 20
Looks like your starting URL is: [ External links are visible to forum administrators only ]
It should be: [ External links are visible to forum administrators only ]
Hello,
Done what you suggest. The result :

There was an error while retrieving the URL specified: [ External links are visible to forum administrators only ]
HTTP Code:

HTTP headers:
x_csize: 0

HTTP output:
The site url : 
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]

Probably there is a configuration problem - it looks like your server doesn't allow local network connections via port 80 (http) - as a result sitemap generator is not able to crawl the site. This is usually related to firewall installed at the host - could you please contact your hosting support regarding this?
Hello,
I remove one of Joomla plugin, and I've reach one step forward.
Now only one url in the sitemap : the base url.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="[ External links are visible to forum administrators only ]"?>
<urlset
      xmlns="[ External links are visible to forum administrators only ]"
      xmlns:xsi="[ External links are visible to forum administrators only ]"
      xsi:schemaLocation="
            [ External links are visible to forum administrators only ]
            [ External links are visible to forum administrators only ]">
<!-- created with Standalone Sitemap Generator www.xml-sitemaps.com (30185) -->

  <url>
       <loc>[ External links are visible to forum administrators only ]</loc>
       <lastmod>2012-09-22T12:19:11+00:00</lastmod>
       <changefreq>hourly</changefreq>
       <priority>1.0000</priority>
  </url>
</urlset>
Hello,

on your homepage I see error message:

Fatal error: Class 'ShlDbHelper' not found in  ......


that's why no other pages can be found.
Hello,
I fixed the plugin error (it was disabled).
You can now see the crawling error.