XML Sitemaps Generator

Author Topic: Error: HTTP/1.1 400 Bad Request Content-type:  (Read 43096 times)

paypal10

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Error: HTTP/1.1 400 Bad Request Content-type:
« on: September 14, 2005, 06:26:28 PM »
I get the following error when I try to manually run the Crawler:

1. It happens on ALL sites hosted on my dedicated server
2. I get no permission errors on any pages as all have been taken care of.
3. The online version of XML-sitemaps processes fine on my sites.


An error Occured: There was an error while the URL Specified:
[external links are visible to admins only]
HTTP Headers Follow:
HTTP/1.1 400 Bad Request Content-type:text/html Date: Wed, 14 Sept 2005 18:02:18
GMT Connection: close Content-Length: 20
HTTP output:

Bad Request


Any thoughts?
« Last Edit: September 14, 2005, 06:43:12 PM by paypal10 »

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Error: HTTP/1.1 400 Bad Request Content-type:
« Reply #1 on: September 14, 2005, 06:47:03 PM »
Hello,

thank you for reporting this, as an investigation has shown, there was a problem with crawling of the asp sites hosted with IIS. It is fixed in the new version 1.1.2, please try it (you can download it using the same link as the previous version).

Thanks again!
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

paypal10

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: Error: HTTP/1.1 400 Bad Request Content-type:
« Reply #2 on: September 14, 2005, 06:49:47 PM »
I just purchased and downloaded the program via the e-mailed link today (maybe two hours ago)

has a new version already been released? 

Also, my site in php driven if that makes a difference.

Thanks for your help.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Error: HTTP/1.1 400 Bad Request Content-type:
« Reply #3 on: September 14, 2005, 11:20:31 PM »
Hi,

the new v.1.1.2 was released just in time I posted my previous message, so please try to download it again :)
« Last Edit: September 14, 2005, 11:23:50 PM by admin »
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

paypal10

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: Error: HTTP/1.1 400 Bad Request Content-type:
« Reply #4 on: September 15, 2005, 01:56:04 PM »
I have downloaded the new version and it now works.  I am getting the following error though:

When URL's with mulyiple variables are listed
info.php?variable1=123&variable2=432

the XML output appears as follows:
info.php?variable1=123&variable2=432

Any thoughts?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Error: HTTP/1.1 400 Bad Request Content-type:
« Reply #5 on: September 15, 2005, 06:54:27 PM »
Hi,

this is not an error. Accroding to google sitemap specification (https://www.google.com/webmasters/sitemaps/docs/en/protocol.html), this is how urls should be encoded.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2