XML Sitemaps Generator

Author Topic: It just does not run, or does not scan the site.  (Read 7665 times)

ROBERTO4

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
It just does not run, or does not scan the site.
« on: September 04, 2012, 12:21:17 PM »
I installed the generator into a Joomla site. It runs, but saves the sitemap link lists only the initial site, nothing more.
When I installed the generator at home, LocalHost, it ran smoothly.
If anyone wants to look, is open in rsl.kinghost.net / generator.
I know I must be doing something stupid in the configuration, but do not discover what it is.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10622
Re: It just does not run, or does not scan the site.
« Reply #1 on: September 06, 2012, 05:10:14 AM »
Hello,

from what I see, it has indexed more pages now:
Created on:
4 September 2012, 22:41
Processing time:
0:11:00s
Pages indexed:
8972
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

ROBERTO4

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: It just does not run, or does not scan the site.
« Reply #2 on: September 06, 2012, 10:34:43 AM »
Sorry for being slow to post. Thanks for your attention.

Yes, it's working now. I just don't know why..

Has anyone changed the parameters? I didn't see anything different.
« Last Edit: September 06, 2012, 10:37:20 AM by ROBERTO4 »

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2