Problems with RU & UA letters in URLs
« on: September 25, 2013, 04:59:34 PM »
Dear support Team,

Could you help me to solve a problem, please?

Each time created XML-site maps with strange URLs:
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]

The correct URLs is:
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]

So today, at the block “New URLs” I have 3 incorrect URLs plus correct URLs.
Whole list of URLs in the block “New URLs”:
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]
[ External links are visible to forum administrators only ]

The sitemap.xml, sitemap_images.xml, sitemap_news.xml, sitemap_video.xml attached to the message (extension of archive renamed to txt).

In configuration the parameter "Site uses UTF-8 charset" selected.

Thank you in advance for your help,
Vlad
Re: Problems with RU & UA letters in URLs
« Reply #1 on: September 25, 2013, 06:19:08 PM »
Hello,

that is correct - all URLs are "urlencoded" according with xml sitemap protocol.
Re: Problems with RU & UA letters in URLs
« Reply #2 on: September 25, 2013, 06:36:12 PM »
Could you explain, please? Why the same URL exists in two variants:
1-st:   townden.com/ru/categories/58/бен-10-игры.html
2-nd:  townden.com/ru/categories/58/%D0%B1%D0%B5%D0%BD-10-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D1%8B.html

the 1-st variant is correct
Re: Problems with RU & UA letters in URLs
« Reply #3 on: September 30, 2013, 10:17:57 PM »
Hello,

most likely  you have 2 variations linked somewhere on the site.
Re: Problems with RU & UA letters in URLs
« Reply #4 on: October 01, 2013, 11:12:29 AM »
Hello,

Could you give me advice, how to find pages with incorrect links, please?
(most of my pages created automatically)
If I correctly understood, there is no ability to find this info by activating "debug output" in xml-sitemap.

Thanks in advance for your help,
Vlad
Re: Problems with RU & UA letters in URLs
« Reply #5 on: October 03, 2013, 09:31:31 PM »
Hello,

on categories/58/бен-10-игры.html page you have:
<a class="languageBlockLink" href="%D0%B1%D0%B5%D0%BD-10-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D1%8B.html">
Re: Problems with RU & UA letters in URLs
« Reply #6 on: October 04, 2013, 06:54:22 AM »
Hello Oleg,

Many thanks for you help!