XML Sitemaps Generator

Author Topic: Cron job was setup, but getting errors:  (Read 25257 times)

matthew

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Cron job was setup, but getting errors:
« on: December 30, 2006, 12:52:32 AM »
Here is a bit of the code I am receiving:

Warning: fopen(/home/arena/public_html/generator/data/urllist.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/arena/public_html/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 91

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/arena/public_html/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 151

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/arena/public_html/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 151

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/arena/public_html/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 151

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/arena/public_html/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 151

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/arena/public_html/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 163 <br>Creating HTML sitemap...
Warning: fopen(/home/arena/public_html/generator/data/sitemap.html): failed to open stream: Permission denied in /home/arena/public_html/generator/pages/class.html-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 133

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/arena/public_html/generator/pages/class.html-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 134

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/arena/public_html/generator/pages/class.html-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 135 <script> top.location = 'index.php?op=view'



Thanks

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Cron job was setup, but getting errors:
« Reply #1 on: December 30, 2006, 02:36:31 AM »
Hello,

make sure that you set 0777 permissions for generator/data/ folder.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

matthew

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Re: Cron job was setup, but getting errors:
« Reply #2 on: December 30, 2006, 02:44:42 AM »
[external links are visible to admins only]
Hello,

make sure that you set 0777 permissions for generator/data/ folder.

Just checked to make sure, and permissions for the data folder were 777.

Any other ideas?

matthew

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Re: Cron job was setup, but getting errors:
« Reply #3 on: December 30, 2006, 03:12:51 PM »
still getting those errors, do I have give certain permissions to my data folder?

Just trying to figure this out since again I am getting the same error.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Cron job was setup, but getting errors:
« Reply #4 on: December 30, 2006, 09:28:48 PM »
You can try to remove all files from data/ folder.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

matthew

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 6
Re: Cron job was setup, but getting errors:
« Reply #5 on: December 31, 2006, 03:54:26 PM »
that seemed to work.

tonypsc

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 1
Re: Cron job was setup, but getting errors:
« Reply #6 on: January 01, 2007, 06:00:30 PM »
Hi, I am having the same erro msg too.

Does that mean removing every files within the Data folder? (even the sitemap.xml, urllist.txt etc)

thanks
anthony

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Cron job was setup, but getting errors:
« Reply #7 on: January 02, 2007, 09:12:30 PM »
Yes, you could try to make sure that data/ folder is set to 0777 permissions and all files inside data/ folder are set to 0666. If it still doesn't work, simply removed files from data/ folder.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2