XML-Sitemap generator is not working
« on: October 31, 2013, 08:18:05 PM »
Hello,
I have some problems with XML-Sitemaps generator. I don't know why, but suddenly crawler is not working. It stops after starting. Immediately.

When I go to Analyze tab I get this error:

Code: [Select]
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/damian/www/mmovault/generator/pages/page-analyze.inc.php on line 120

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/damian/www/mmovault/generator/pages/page-analyze.inc.php on line 120

I have the latest XML-Sitemap generator version.

In Crawling Tab I have this error:



Please respond.
Re: XML-Sitemap generator is not working
« Reply #1 on: October 31, 2013, 09:57:23 PM »
Hello,

possibly all your pages are blocked with robots.txt.
please let me know your generator URL/login in private message to check this.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.
Re: XML-Sitemap generator is not working
« Reply #2 on: October 31, 2013, 10:01:40 PM »
I don's use robots.txt.

Info about my generator - sent.
Re: XML-Sitemap generator is not working
« Reply #3 on: November 04, 2013, 08:44:21 AM »
Hello,

you need to remove this meta tag from homepage:
<meta name="robots" content="noindex, nofollow">
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.
Re: XML-Sitemap generator is not working
« Reply #4 on: November 04, 2013, 08:50:13 AM »
OMG! I'm so dumb. I forget to remove this tag from my sandbox version of website.

Thank you very much.

Regards