XML Sitemaps Generator

Author Topic: Problem when crawling site  (Read 8477 times)

lerdwattanarukt

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Problem when crawling site
« on: December 27, 2013, 09:05:42 AM »
When I crawl my site it said "Crawling is already in Process" but in process box below not showing any process. It's not responding. Or sometime I just found the "Internal server message"

I told my hosting to increase memory_limit to 256M and max_execution_time to 600, but it does not help. 

Please help.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Problem when crawling site
« Reply #1 on: December 27, 2013, 08:24:14 PM »
Hello,

please let me know your generator URL/login in private message to check this.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

lerdwattanarukt

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: Problem when crawling site
« Reply #2 on: December 30, 2013, 04:32:52 AM »
After set max_execution_time to 1200 and correcting error on my web. Sometime I see sitemap creation process and sometime it shows "internal server Error message." which require me to resume the operation. I can create sitemap by resume this operation 3-6 times, then I am able to create sitemap.

I try to set "Monitor crawler window ad automatically resume if it stops in X seconds" to 30. But I have to manually continue session myself. How can i fix this.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Problem when crawling site
« Reply #3 on: December 31, 2013, 10:57:24 AM »
Hello,

replied to your PM.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

Iron Dutchess

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 5
Re: Problem when crawling site
« Reply #4 on: November 02, 2014, 12:39:16 PM »
[external links are visible to admins only]
After set max_execution_time to 1200 and correcting error on my web. Sometime I see sitemap creation process and sometime it shows "internal server Error message." which require me to resume the operation. I can create sitemap by resume this operation 3-6 times, then I am able to create sitemap.

I try to set "Monitor crawler window to automatically resume if it stops in X seconds" to 30. But I have to manually continue session myself. How can i fix this.

I'd like to know the answer to this, as I have the same problem.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Problem when crawling site
« Reply #5 on: November 02, 2014, 03:40:20 PM »
Hello,

please let me know your generator URL/login in private message to check this.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2