randy

*
  • *
  • 30
sitemap.xml missing
« on: January 24, 2014, 02:42:57 PM »
Hello,

I just updated a few days ago and made some adjustments in the admin panel. I increased the crawl limits to 10000, plus other things, not really sure what else I change. But, now after the crawl runs, the "save to" location says 0 and today's date modified. The [ External links are visible to forum administrators only ] is stuck at 5000 from a few days ago when I changed it.

My save to location is: /home/solarw/public_html/generator/data/sitemap.xml (permission set to 0666)
My site map url is: [ External links are visible to forum administrators only ]

Here's the text from the crawl report email:
Quote
Hello,
sitemap for your website has been updated.
[ External links are visible to forum administrators only ]
Sitemap details
-------------------------
Sitemap created on: 24 January 2014, 10:15
Processing time: 1:43:06s
Pages indexed: 7175
Crawled pages size: 134.86Mb
View Sitemaps
-------------------------
XML Sitemap
[ External links are visible to forum administrators only ]
Text Sitemap
[ External links are visible to forum administrators only ]
ROR Sitemap
[ External links are visible to forum administrators only ]
HTML Sitemap
[ External links are visible to forum administrators only ]
Broken Links
-------------------------
428 broken links found!
View the list: [ External links are visible to forum administrators only ]
Thank you for using our Sitemap Generator
http://www.xml-sitemaps.com
What did I do wrong?
Re: sitemap.xml missing
« Reply #1 on: January 25, 2014, 07:51:31 AM »
Hello,

"save to" location cannot point to data/ folder, it should point to sitemap.xml in your website main folder.

randy

*
  • *
  • 30
Re: sitemap.xml missing
« Reply #2 on: January 25, 2014, 03:25:58 PM »
Thanks... BTW, do you get tired of answering questions from dummies like me? Ha Ha!
Re: sitemap.xml missing
« Reply #3 on: January 26, 2014, 02:13:08 PM »
Not a problem at all, glad to help :)