XML Sitemaps Generator

Author Topic: SiteMap Gen excludes all my urls  (Read 5705 times)

claudia1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
SiteMap Gen excludes all my urls
« on: April 01, 2014, 11:47:25 PM »
Crawling my site only includes the links for the root site(27) but not the subdomains

Is a eccommerce site with already to 300 url per city/region my site have aprox 12000 URLS

What going on??  :(


XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: SiteMap Gen excludes all my urls
« Reply #1 on: April 02, 2014, 12:00:58 PM »
Hello,

there is a setting in generator configuration to "Allow all subdomains" to be included in sitemap.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

claudia1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: SiteMap Gen excludes all my urls
« Reply #2 on: April 02, 2014, 01:48:10 PM »
The setting  "Allow all subdomains" is checked previusly but still the same results. My domain is [external links are visible to admins only] 

My site is a floral ecommerce divided in cities to deliver. Each city is choseen directly to the main page. The xml generator only shows urls to the index.php file and for some reason cannot find the cities to deliver url ( /florerias-cityname  , in eng is /flowersop-cityname)

Thanks for help
 

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: SiteMap Gen excludes all my urls
« Reply #3 on: April 03, 2014, 10:45:55 AM »
Hello,

could you please PM me your generator URL and an example URL that is not included in sitemap and how it can be reached starting from homepage?
 
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

claudia1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: SiteMap Gen excludes all my urls
« Reply #4 on: April 03, 2014, 09:25:16 PM »
Hi, I fixed the issue, thanks!!!  ;D

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2