XML Sitemaps Generator

Author Topic: Sitemap working perfect for 1 month, now doesn't find all pages  (Read 450 times)

joe43

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 4
Sitemap working perfect for 1 month, now doesn't find all pages
« on: October 27, 2016, 02:03:25 PM »
I configured the sitemap generator, and it was consistently finding all of the pages. Then a couple of days ago, it only found 800 out of the 4500 pages. There hasn't been any changes to the site or the sitemap. I tried tweaking the configuration, but can't get it to find the rest of the pages.

joe43

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 4
Re: Sitemap working perfect for 1 month, now doesn't find all pages
« Reply #1 on: October 27, 2016, 06:50:48 PM »
I have also had it working on another site and now it is not working here either showing 0 pages in the site map with the error message:
Warning:  ksort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/mikehall/public_html/generator/pages/page-analyze.inc.php on line 1
Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/mikehall/public_html/generator/pages/page-analyze.inc.php on line 120

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Sitemap working perfect for 1 month, now doesn't find all pages
« Reply #2 on: October 27, 2016, 06:54:19 PM »
Hello,

please let me know your generator URL/login in private message to check this.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2