XML Sitemaps Generator

Author Topic: Problems after server move  (Read 19968 times)

HOTROD35

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Problems after server move
« on: March 25, 2007, 06:08:35 PM »
had no trouble untill i moved to another server..

I'm getting this error now..

Total pages indexed: 3612
Calculating changelog...
Warning: fopen(/vservers/hotrod007/htdocs): failed to open stream: Is a directory in /vservers/hotrod007/htdocs/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 117

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /vservers/hotrod007/htdocs/generator/pages/class.xml-creator.inc.php(2) : eval()'d code on line 57

Any suggestions?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: Problems after server move
« Reply #1 on: March 25, 2007, 10:32:09 PM »
Hello,

make sure that all paths are specified correctly in configuration or simply reinstall Sitemap Generator (reupload all files, including config.inc.php).
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

HOTROD35

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: Problems after server move
« Reply #2 on: March 25, 2007, 10:57:51 PM »
I'll give it a shot..

Thank You

HOTROD35

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: Problems after server move
« Reply #3 on: March 26, 2007, 12:23:40 AM »
Yea..  That worked.  Sorry..  should have done that first..


 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2