Only the first page - index is generated
« on: November 30, 2007, 07:13:40 PM »
Please , I have been trying a lot, but I canīt discover what is the problem.
Thanks a lot.
Pixa - Brasil


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<urlset
      xmlns="[ External links are visible to forum administrators only ]"
      xmlns:xsi="[ External links are visible to forum administrators only ]"
      xsi:schemaLocation="[ External links are visible to forum administrators only ]
            [ External links are visible to forum administrators only ]">

<url>
  <loc>[ External links are visible to forum administrators only ]</loc>
  <priority>0.5</priority>
  <lastmod>2007-11-30T10:28:54+00:00</lastmod>
  <changefreq>daily</changefreq>
</url>
</urlset>
« Last Edit: November 30, 2007, 07:15:59 PM by pixa »
Re: Only the first page - index is generated
« Reply #1 on: December 02, 2007, 03:05:13 PM »
Hello,

you have all your menu links defined in javascript code, you need html links (<a href="">) to enable indexing of your site.
Oleg Ignatiuk
https://www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.
Re: Only the first page - index is generated
« Reply #2 on: December 02, 2007, 03:07:05 PM »
Also, you can specify mapa.htm as a Starting URL and sitemap generator will be able to crawl your site sinceyou have html links on that page.
Oleg Ignatiuk
https://www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.