XML Sitemaps Generator

Author Topic: Problem with Html sitemap  (Read 31553 times)

webmaster1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Problem with Html sitemap
« on: January 26, 2006, 11:45:33 PM »
I've installed the generator om my site [external links are visible to admins only].
But the generator won't make a html site map.
I want to have only 100 pages listed on each page of the site map.
I tried to make some empty html files and named them
sitemap1,sitemap2 and so on.
Is there a simple solution for this.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Problem with Html sitemap
« Reply #1 on: January 26, 2006, 11:51:25 PM »
Hello!

What is exactly the problem you have with html site map generation? Aren't files correct or they're empty at all?
Also, please use the latest version of sitemap generator (if you don't).
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

webmaster1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: Problem with Html sitemap
« Reply #2 on: January 27, 2006, 12:11:21 AM »
They are empty.Just a blanck file.
The source of the file:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252"></HEAD>
<BODY onunload=""></BODY></HTML>

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Problem with Html sitemap
« Reply #3 on: January 27, 2006, 07:33:51 AM »
Do you use the latest version of Sitemap Generator (2.0.2 to the date)?

Please PM me the URL of your generator insatnce so I can check your settings.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

webmaster1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: Problem with Html sitemap
« Reply #4 on: January 29, 2006, 12:19:15 AM »
Thanks a lot for the replay.
It works fine now. :)

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2