XML Sitemaps Generator

Author Topic: problem with sitemap  (Read 15812 times)

abdulaziiz

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
problem with sitemap
« on: October 06, 2008, 10:19:38 PM »
hello

i have setup the generator in my site and ran the  Crawling and when i joined it to sitemap.xml it appeared in only one link also the arabic font didn't appear well i need help with these issues

thanks in advance

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: problem with sitemap
« Reply #1 on: October 07, 2008, 10:04:22 PM »
Hello,

please check our search engine bot simulator tool to see if other pages on your site are crawlable: http://www.xml-sitemaps.com/se-bot-simulator.html
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

abdulaziiz

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: problem with sitemap
« Reply #2 on: October 07, 2008, 10:50:17 PM »
hello admin


i checked your link and it's working well through using SE Bot Simulation Results which is  not like my sitemap.xml . the first problem is  with my generator site i have only one link as you can see here [external links are visible to admins only]  and the secend problem is with  the charset not being UTF-8 due to the vague appearance of the arabic characters 

that's all and thanks in advance

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: problem with sitemap
« Reply #3 on: October 08, 2008, 10:24:40 PM »
Hello,

try to specify http://domain.com (without www) as starting URL.

re: utf8
You should modify pages/sitemap_tpl.html file to change the character set:
Code: [Select]
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html;" charset="UTF-8" />
and then regenerate sitemap.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

abdulaziiz

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 3
Re: problem with sitemap
« Reply #4 on: October 09, 2008, 10:27:38 AM »
hello admin

the first  problem is solved but the secend one is still existing in sitemap.xml


look at it [external links are visible to admins only]
charset <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>  and characters don't appear well

for example :

<loc>[external links are visible to admins only]…درسŠ†-خصˆصŠ.html</loc>
  <priority>0.40</priority>
  <changefreq>daily</changefreq>
  <lastmod>2008-10-08T18:53:08+00:00</lastmod>

this is my problem

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10625
Re: problem with sitemap
« Reply #5 on: October 10, 2008, 06:15:27 AM »
Hello,

the links in xml sitemap are always urlencoded and are using utf-8 character set, they should only be submitted to search engines.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2