XML Sitemaps Generator

Author Topic: Does not crawl thru levels?  (Read 27503 times)

mikawa

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Does not crawl thru levels?
« on: June 08, 2006, 07:40:49 PM »
Hello
sorry if this has been covered before.
Your free crawler which does 500 will crawl... in my case 7 levels/links deep.
The standalone which is on my server will only crawl 1 level deep?

Is there a setting that I have to alter so the standalone version will crawl all levels/links deep?

Thanks in advance

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Does not crawl thru levels?
« Reply #1 on: June 08, 2006, 09:06:48 PM »
Hello,

the Standalone Sitemap Generator doesn't have limitation for depth level or number of pages.
Please sned me your generator instance URL in private message if you experience an issue with that.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

mikawa

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: Does not crawl thru levels?
« Reply #2 on: June 09, 2006, 05:30:37 PM »
Oleg
Thanks for your quick reply.
Figured it out.
I was crawling a subdomain on my server but I left the settings at:

www. sitename.com/subdomain .html

so I changed it to:

www. subdomain.sitename .com

Now it will crawl all the links/levels.
Thanks

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Does not crawl thru levels?
« Reply #3 on: June 09, 2006, 07:49:01 PM »
Ok, excellent! :)
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2