XML Sitemaps Generator

Author Topic: Having Several Problems with Generator  (Read 10190 times)

chris84

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 4
Having Several Problems with Generator
« on: March 22, 2011, 02:23:17 PM »
Hello,

I read the forum and I have a variety of problems.

Before I upgraded to V5, the crawling ceased to work.  I could start it but it never finished or showed progress.  It was working fine and then it stopped showing progress.

I upgraded, and it still was not showing progress.  I checked permission, and changed generator folder to 777.  Now, when I try the generator url, it redirects to my homepage.

I saw that you recommended added a .htacess to the generator folder with RewriteEngine off.  I did that, but it still redirects.

Can you help me troubleshoot?

Many Thanks!

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Having Several Problems with Generator
« Reply #1 on: March 22, 2011, 09:01:40 PM »
Hello,

please let me know your generator URL/login in private message to check this.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

chris84

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 4
Re: Having Several Problems with Generator
« Reply #2 on: March 23, 2011, 01:20:21 PM »
Oleg, did you get my PM?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Having Several Problems with Generator
« Reply #3 on: March 23, 2011, 09:08:45 PM »
Yes, replied to you yesterday.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2