XML Sitemaps Generator

Author Topic: Broken links error???  (Read 14740 times)

cuckooed

  • Sitemap Generator User
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 17
Broken links error???
« on: June 09, 2011, 04:48:50 AM »
Hello, I have used sitemap before and oleg got me straight last week with a error. I hav since put a whole new cart online for the same store, but now when I create my sitemap.xml it says it index's 17 pages but also tells me I have broken links. I have checked all my links and they are valid. Google webmaster accepts the sitemap but it is only the front pages and none of the store and when I used agora cart it index the products alos. Now it does not. I will include the sitemap in a quote
Quote
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<urlset
      xmlns="[external links are visible to admins only]"
      xmlns:xsi="[external links are visible to admins only]"
      xsi:schemaLocation="[external links are visible to admins only]
            [external links are visible to admins only]">
<!-- created with Free Online Sitemap Generator www.xml-sitemaps.com -->

<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-06-09T04:52:04+00:00</lastmod>
  <changefreq>weekly</changefreq>
  <priority>1.00</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-06-09T04:55:12+00:00</lastmod>
  <changefreq>weekly</changefreq>
  <priority>0.80</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <changefreq>weekly</changefreq>
  <priority>0.80</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-06-09T04:54:04+00:00</lastmod>
  <changefreq>weekly</changefreq>
  <priority>0.80</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-05-31T18:22:37+00:00</lastmod>
  <changefreq>weekly</changefreq>
  <priority>0.64</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <changefreq>weekly</changefreq>
  <priority>0.64</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-06-09T04:55:35+00:00</lastmod>
  <changefreq>weekly</changefreq>
  <priority>0.64</priority>
</url>
</urlset>

My robots text should be correct also
Quote
User-agent: *
Allow: /
Disallow: /protected

Now what do i have going on may I ask.
David52

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10621
Re: Broken links error???
« Reply #1 on: June 09, 2011, 07:27:51 PM »
Hello,

what is an example URL that is reported as broken?
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

cuckooed

  • Sitemap Generator User
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 17
Re: Broken links error???
« Reply #2 on: June 09, 2011, 08:26:12 PM »
Oleg, it doesnt really tell me what links. it tells me 17 broken links after the sitemap generated. Thats the best I can tell you. Here is the sitemap.xml file it generated, but Like i said while I used agora cart it did index the clocks but now it doesnt index the store. Please hide my sitemap from the open forum will you please.
tks david
« Last Edit: June 09, 2011, 09:33:26 PM by XML-Sitemaps Support »

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10621
Re: Broken links error???
« Reply #3 on: June 09, 2011, 10:19:35 PM »
There is a broken contact link on /vbl/lbv.html
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

cuckooed

  • Sitemap Generator User
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 17
Re: Broken links error???
« Reply #4 on: June 10, 2011, 01:17:55 PM »
oleg, you was right on the broken link. Glad you caught it for me. So it did regenerate a sitemap without errors or broken links. But why will it not index the store products into the sitemap. The old store it did. And I dont believe zen cart is stopping it. Here is what i get on a new sitemap

[code<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<urlset
      xmlns="[external links are visible to admins only]"
      xmlns:xsi="[external links are visible to admins only]"
      xsi:schemaLocation="[external links are visible to admins only]
            [external links are visible to admins only]">
<!-- created with Free Online Sitemap Generator www.xml-sitemaps.com -->

<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-06-09T23:35:10+00:00</lastmod>
  <changefreq>daily</changefreq>
  <priority>1.00</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-06-09T22:04:14+00:00</lastmod>
  <changefreq>daily</changefreq>
  <priority>0.80</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-06-09T22:07:06+00:00</lastmod>
  <changefreq>daily</changefreq>
  <priority>0.80</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <changefreq>daily</changefreq>
  <priority>0.80</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <changefreq>daily</changefreq>
  <priority>0.80</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-06-09T04:54:04+00:00</lastmod>
  <changefreq>daily</changefreq>
  <priority>0.80</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-06-10T14:08:04+00:00</lastmod>
  <changefreq>daily</changefreq>
  <priority>0.64</priority>
</url>
<url>
  <loc>[external links are visible to admins only]</loc>
  <lastmod>2011-06-09T22:09:17+00:00</lastmod>
  <changefreq>daily</changefreq>
  <priority>0.64</priority>
</url>
</urlset>][/code]


so we got one part straight, but why will it not index the store pages? And I dont believe I have the robots.txt incorrect

Code: [external links are visible to admins only]
User-agent: *
Allow: /
Disallow: /protected

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10621
Re: Broken links error???
« Reply #5 on: June 10, 2011, 05:40:20 PM »
Links in your store are pointing to non-www domain, while starting URL has www in domain name.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2