XML Sitemaps Generator

Author Topic: XML Sitemaps does not works  (Read 7872 times)

info191

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 8
XML Sitemaps does not works
« on: July 21, 2011, 12:44:48 PM »
Hi,

today I have installed XML Sitemaps and I have the problem, that the program does not create any sitemap. I get no error but the result of crawling is:

Request date:
21 July 2011, 12:36
Processing time:
0:00:02s
Pages indexed:
0
Sitemap files:
0
Pages size:
0.00Mb
Download:

I believe that all settings are correct. Where is the problem?

And when i click on "Analyze" I get the following error "ksort() expects parameter 1 to be array, null given in...."

I hope you can help me.

Thanks

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: XML Sitemaps does not works
« Reply #1 on: July 21, 2011, 03:42:45 PM »
Hello,

is it looking ok in search engine bot simulator: http://www.xml-sitemaps.com/se-bot-simulator.html ?
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

info191

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 8
Re: XML Sitemaps does not works
« Reply #2 on: July 21, 2011, 04:02:07 PM »
Yes the relevant domain shows infos. The domain has an htacces with "RewriteEngine". Is that a problem.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: XML Sitemaps does not works
« Reply #3 on: July 21, 2011, 05:21:41 PM »
Hello,

please let me know your generator URL/login in private message to check this.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

info191

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 8
Re: XML Sitemaps does not works
« Reply #4 on: July 22, 2011, 09:43:02 AM »
Thanks you have a pm.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2