XML Sitemaps Generator

Author Topic: Problem with 6.1  (Read 7323 times)

info475

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 13
Problem with 6.1
« on: December 15, 2013, 06:31:27 PM »
Hi,

User of the program for years. After upgrading it to 6.1, the script stops every 10 minutes or less, it is getting really annoying and after a few days, I still cannot generate the sitemap. The craw page stops refreshing after about ~4 minutes and then script stops after ~10 minutes. Did a fresh installation but the same. What can I do? Please kindly help. Thanks! :-[

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Problem with 6.1
« Reply #1 on: December 16, 2013, 08:53:05 AM »
Hello,

please let me know your generator URL/login in private message to check this.
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

info475

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 13
Re: Problem with 6.1
« Reply #2 on: December 20, 2013, 07:06:20 PM »
PM sent, thx!

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Problem with 6.1
« Reply #3 on: December 23, 2013, 01:51:53 PM »
Hello,

from what I see, sitemap has been created:
Created on:
21 December 2013, 13:48
Processing time:
3:17:42s
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

info475

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 13
Re: Problem with 6.1
« Reply #4 on: December 28, 2013, 03:48:03 PM »
Yes, but I spent more than a day to do that. Again it stopped and stopped and stopped. Please kindly help! I need to run it again and prefer not to spend another day looking at how it runs and restarting it manually every 15 minutes..

info475

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 13
Re: Problem with 6.1
« Reply #5 on: December 28, 2013, 03:48:42 PM »
Kindly run it and see for yourself.

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10624
Re: Problem with 6.1
« Reply #6 on: December 31, 2013, 10:56:23 AM »
Hello,

it looks like your server configuration doesn't allow to run the script long enough to create full sitemap. Please try to increase memory_limit and max_execution_time settings in php configuration at your host (php.ini file) or contact hosting support regarding this.
 
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

info475

  • Registered Customer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 13
Re: Problem with 6.1
« Reply #7 on: January 05, 2014, 11:25:21 PM »
It was set at unlimited execution time from the very beginning. I increased the maximum memory usage from 256 to 512 and was no good. But at 1024MB, it ran without problem so far twice. I guess the new version needs more memory to run.  The memory was set at 256 before 6.1 for many years without issue.

 

SMF 2.0.12 | SMF © 2014, Simple Machines
XHTML RSS WAP2