install
« on: October 23, 2015, 11:13:04 PM »
[ External links are visible to forum administrators only ] is my site.

[ External links are visible to forum administrators only ]

See this img of the install..

parent folder "generator" is set to 777 as instructed.
the ROR and sitemap are both set to 666.

When i go to [ External links are visible to forum administrators only ]  it goes to a 404...
Please advise
Re: install
« Reply #1 on: October 23, 2015, 11:17:37 PM »
im not sure, if this matters.. but my server has a few sites..

public_html/generator  is where its all right now,
but most of my site stuff is at

public_html/lockharttactical.com/
Re: install
« Reply #2 on: October 24, 2015, 04:17:54 AM »
Hello,

you need to upload files in your website folder (public_html/domain.com/generator/ in your case).
Re: install
« Reply #3 on: October 26, 2015, 04:26:23 PM »
this is now the path:
public_html/lockharttactical.com/generator


it still comes up with a 404 page.
I have cloudflare to speed up my site, could that change anything?

I don't see how...
please advise
Re: install
« Reply #4 on: October 27, 2015, 03:32:23 PM »
It's possible, you might need to contact your hosting provider to check this.
Re: install
« Reply #5 on: October 29, 2015, 02:21:08 PM »
you're not telling me any information about this.

Please email me. info@lockharttactical.com

why would i need to contact them? Can you check my install...
How can my host fix this?

What might be going wrong.

Please advise
Re: install
« Reply #6 on: October 29, 2015, 02:43:23 PM »
Hello,

an email sent to you.