XML Sitemaps Generator

Author Topic: configuration not saved and crawling doesn't start  (Read 665 times)

tip1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
configuration not saved and crawling doesn't start
« on: September 19, 2017, 02:04:25 PM »
After uploading the generator map to my website and making the following permissions:

map generator/data: 777
file sitemap.xml: 666
file ror.xml: 666

I opened the webpage but any changes I make to the configuration where not stored. (manually altering generator.conf is possible off course through ftp but I don't want to do that)
I reinstalled the map twice from the beginning, hoping I had missed a line in the installation guide but still it doen't work.

But the worst thing is that nothing happens when I click on Run on the Crawling page, the site just returns to the configuration page. I searched the forum for a while but couldn't find any answer for this problem. Anyone has an idea?

XML-Sitemaps Support

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10913
Re: configuration not saved and crawling doesn't start
« Reply #1 on: September 20, 2017, 08:31:10 AM »
Hello,

please try to create a file name ".htaccess" in generator/ folder with one line:
RewriteEngine off
 
Oleg Ignatiuk
www.xml-sitemaps.com
Send me a Private Message

For maximum exposure and traffic for your web site check out our additional SEO Services.

tip1

  • Registered Customer
  • Approved member
  • *
  • Posts: 2
Re: configuration not saved and crawling doesn't start
« Reply #2 on: September 20, 2017, 08:40:33 AM »
 ::) That I didn't think of that myself.... a week ago I had been playing around with rewriterules.
Thanks a lot for this quick and superb response! The crawler is running at this moment

 

SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines
XHTML RSS WAP2